Beoordelingen van Zhushi Gorredijk

Recente recensies van Zhushi Gorredijk

5 sterren na 182 reviews

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bezorging was wat vertraagd en daarvoor netjes wat extra sushi en 2 blikjes drinken gekregen, super!!!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker maar helaas is er ook tonijn en garnalen bij in gedaan terwijl ik had vermeld dit niet te willen

Reactie van Zhushi:Hey, wat jammer om te horen dat uw bestelling niet goed is gegaan… Onze excuses hiervoor! Ik zal u even een bericht sturen om dit persoonlijk op te lossen 👍

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al zo vaak hier sushi gehaald en het smaakt altijd heerlijk. Goede kwaliteit en mooi opgemaakt. Altijd een snelle en vriendelijke service. Ga zo door!

Reactie van Zhushi:Bedankt voor het schrijven van deze leuke recensie! Goed om te horen dat het altijd goed smaakt. We waarderen dit enorm 🤩

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is ontzettend lekker alleen de sushi valt helemaal uit elkaar als je het pakt!

Reactie van Zhushi:Hi Anke, wat fijn om te horen dat de sushi heeft gesmaakt! Maar wat vervelend om te horen dat het uitelkaar viel, we gaan er op letten 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super vlot bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer heerlijk!!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Steeds wat anders kiezen en iedere keer lekker. Een duurzamer verpakking zou wel prettig zijn.

Reactie van Zhushi:Goed om te horen dat het heeft gesmaakt😁 We zijn op zoek naar een alternatief voor onze plasticbakjes, want duurzaamheid vinden wij ook erg belangrijk!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers! Dit gaan we vaker doen!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er Weer super uit en de smaak was top bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect en overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en ik heb er heerlijk van gegeten. Daar ik in Franeker woon, toch wel ver van Gorredijk, kan ik alleen wat bestellen als ik in de buurt ben. Wat ik zeker ga doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, vers en smaakvol 😄

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel bij afhaal. Vooral de ossenhaas sushi vonden we erg lekker!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klantvriendelijk, snel en heerlijk gegeten. Een aanrader :-)

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker gegeten. Bezorging precies op afgesproken tijd!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en Het heeft heerlijk gesmaakt :)

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer heerlijk, netjes bezorgd. Op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Veel variatie van smaken. Top

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er snel, zag er verzorgd (en gezellig) uit en alles was heerlijk. Grote sushi box, met de tonijn box, zeewier salade en een speciale box (crispy chicken) met 5 personen (relatief grote eters) van gegeten. Was absoluut voldoende. Prima porties wasabi, gember en sojasaus. We zijn allemaal van plan vaker te bestellen. Zeer tevreden.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi. Bestelling helemaal op orde. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker en eerder bezorgd dan aangegeven 👌wij gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snap niet waarom ik dit doe. Is gewoon uitstekend, zoals al de andere keren.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er weer verzorgd uit en smaakte prima. Minpuntje: de gember zat dit keer in een heel klein plastic zakje en was er moeilijk uit te krijgen.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, geweldige service. Aanrader!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging, heerlijke sushi. Lekkere verschillende sushi in een box.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

* Snelle levering * Goede kwaliteit * Redelijke goede prijzen

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar! Systeem werkt goed! Wij zijn echte sushi liefhebbers! Smaken van deze sushi waren helaas wat gewoontjes, geen smaaksensatie.. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en grote pokebowl voor €12 alles erop en eraan. Ik had bij opmerkingen gezet dat ik het het graag ietsje eerder wou ophalen dan het eerst gekozen tijdstip en binnen 5 minuten werd ik gebeld dat het ook wel bijna gelijk kon, toen ik eraan kwam rijden kwam diezelfde aardige jongen het buiten bij de auto zelfs afgeven! Nou in 1 woord top!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en werd ook keurig op tijd bezorgd terwijl we redelijk op afstand wonen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle ingrediënten van de sushi en de salade waren weer vers en appetijtelijk opgemaakt. Erg smaakvol en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

smaakvol eten, goede levering

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte erg goed en zag er ook goed uit!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, bedankt, tot de volgende keer

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Wat zag het er allemaal fantastisch uit. Per toeval kwamen we er achter dat we nu ook een sushi restaurant in Gorredijk hebben. Wat een aanwinst! We gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een redelijk grote bestelling van verschillende mooi en smakelijk gecreërde sushi. Alles zag er vers uit en het was prima met uitzondering van de special. De hele rol bevatte een stuk vis (ik herinner mij van zalm) helaas met een soort van zeempje erin wat het onmogelijk maakte om weg te kauwen. Dat resulteerde zich in het ongemakkelijk ontdoen van de sushi door eenieder die er een stukje van nam. Daarnaast was het niet duidelijk dat er al wasabi, gember en sojasaus meegeleverd zou worden waardoor we nu een aardige voorraad in de koelkast hebben staan :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes verpakt, heerlijk verse sushi, we hebben er heerlijk van gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze sushi is super lekker. Ik ben verslaafd 😍

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een box besteld met allemaal verschillende soorten. Erg lekker en ook weer prima op tijd bezorgd.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op zich was smaak goed maar de smaakverschillen waren amper waarneembaar. We zijn sushi gewend waarbij sterke verschillen in smaak te proeven zijn per portie. De rijst was ook iets kleveriger dan we gewend zijn. Daarmee viel de prijs/kwaliteit verhouding iets tegen...met andere woorden, het was iets aan de dure kant voor deze kwaliteit.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Lekkere sushi, vers, en mooi opgemaakt.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaten lekkere tussen maar ook wat minder lekkere, verder wel wat aan de dure kant .

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten super verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste ervaring maar duidelijk voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd En erg lekker

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind weinig keuze in de boxen. Veel van hetzelfde in 1 box.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond op de geplande tijd klaar en zag er goed verzorgd uit. Erg lekker en voor herhaling vatbaar. Minpuntje: geen verse wasabi.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met superlekkere producten. Vis was lekker vers en rijst dik voor elkaar! Mooie zhu-shi's 😉 Kids hebben er ook heerlijk van genoten. En supertof dat jullie zo op tijd waren ivm wat ik aangegeven had bij de bestelling! Bezorging was dan ook keurig op tijd en erg vriendelijk. Wat een heerlijke aanwinst voor gorredijk zijn jullie🤩

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker, netjes en op tijd bezorgd.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en altijd te weinig 😉

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks miscommunicatie qua tijd enorm snel opgost

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi! 🙂

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Tja gewoon heerlijke verse sushi!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekker!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi die ik gehad heb in Friesland tot nu toe

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen, duidelijke site, op afgesproken tijd klaar en heerlijk eten.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boven verwachting snelle levering. Heerlijke paas sushi’s!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was keurig in orde en en smaakte heerlijk!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gorredijk heeft er een aanwinst bij. Zhushi serveert overheerlijke poke bowls. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch. Erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk en beleefd topper

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk en stond stipt op tijd klaar op de afhaaltijd, super!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was héérlijk! Ik ga zeker vaker bestellen!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld. Was heerlijk en zullen zeker vaker bestellen. Ook bezorging was keurig op tijd.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was echt heel lekker!!!! En ook leuk opgemaakt!! We gaan vaker bestellen!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb er van genoten. Goede kwaliteit. Kom zeker terug.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Zal nog vaak terugkomen voor de lekkere sushi en specials! Online bestellen en afhalen/bezorgen gaat ook heel erg gemakkelijk en werkt top! Keep it up!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Complimenten! We komen zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Op tijd bezorgd. Helemaal top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Complimenten,super heerlijk en ziet er geweldig lekker en verzorgd uit, echt een aanrader! Heel veel keus, ik ben heel blij dat we nu zoveel verschillende sushi in de buurt kunnen bestellen .

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We misten een sushi soort bij onze bestelling, maar toen we terug gingen kregen we die gelijk mee! Verder was alles heerlijk. Wel jammer dat je niet kunt bellen.

Reactie van Zhushi:Fijn om te horen dat alles heeft gesmaakt! U kunt ons telefoonnummer vinden op de begin pagina en op google: ‘Zhushi’.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en het zag er ook heel mooi uit. De bezorging was op de afgesproken tijd en vriendelijk.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Sushi alleen jammer dat er geen Soja saus bij onze bestelling kwam

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was te lekker voor woorden... zal kijken of ik mijn man vanavond zover krijg (nog een keer, hij was er niet bij) sushi te bestellen... dan ga ik zeker weer voor een lekkere poke bowl

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan het iets minder lekker ..? Ik wil ook nog op vakantie kunnen dit jaar

Reactie van Zhushi:😂👍

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi! Tempura ebi roll is de beste :)

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een overheerlijk sushi maaltje, ook op de maandag is de kwaliteit uitstekend en mijn laatst bekritiseerde minpunt is bij deze opgeheven want bij het openen van de tas zag ik al een grote bak goede wasabi, fantastisch Zhushi! Wederom complimenten, een dikke 10!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Aanwinst voor Gorredijk!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima van smaak en heerlijk vers

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was gewoon echt heerlijk. 10/10

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk. Vond alleen wel dat er heel veel rijst in de pokébowl zat in vergelijking met de andere ingrediënten die er bij zaten.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg blij met jullie sushi restaurant die lekker dichtbij huis is. Als echte sushi liefhebbers enorm genoten van jullie verfijnde en smaakvolle sushi. Alle smaken waren in balans en wij zien dit zeker voor herhaling vatbaar. Prijs - kwaliteit is eerlijk en we hopen dat jullie dit zo consistent kunnen houden. Dat gaan we natuurlijk uitproberen ;) Enige minpuntje die we voor ons kunnen bedenken is de wasabi, onze voorkeur ligt bij de verse wasabi. We wensen jullie veel succes en de gasten een eveneens smaakvolle maaltijd.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En een snelle vriendelijke bezorgservice.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom erg lekker. 1 klein minpuntje de sushi viel bij bijna elk gekozen verschillend nummer uit elkaar.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi, maar de wasabi te geconserveerd en liever vers gehad.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk een echte aanwinst voor Gorredijk!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top mooi op tijd

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk de zhushi Lekker gegeten Helaas was de sate niet warm Netjes in bakjes geleverd en netjes met saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top bezorger, top eten.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was prima! Voor herhaling vatbaar

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk ga zeker vaker hier bestellen

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend blij met sushi in gorredijk! De sushi is heerlijk, al meerdere keren besteld. Top!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, voor herhaling vatbaar👍

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Goede prijs - kwaliteit verhouding en veel keus. De werknemers zijn erg vriendelijk. Zeker een aanrader!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooi opgemaakt, op tijd bezorgd.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk voor herhaling vatbaar.!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Een aanwinst voor Gorredijk!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en goed van smaak. Snelle en vriendelijke bezorging!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De groene boontjes waren koelkast koud helaas.. en de Chili en groene kruiden op de sushi komen zo uit een potje proeft wat goedkoop.. voor de rest was de bezorging super snel en het overige warme eten wel warm!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een aanwinst voor Gorredijk! Heerlijke sushi, supervers en goed op smaak.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk, zag er keurig uit en netjes op tijd afgeleverd. Zeker een aanrader!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk vers, vol van smaak, prachtig opgemaakt en super vlot bezorgd. Dikke 10+

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd. Het was wat lastig inschatten hoeveel sushi ik kreeg omdat bij de uramaki op het plaatje twee stukjes staan maar, je krijgt er dus vier. Ik ga zeker nog een keer bestellen! Zo fijn dat er nu sushi zo dichtbij te krijgen is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de lange wachttijd, was de sushi heerlijk! Heel veel respect voor jullie, we hebben gezien hoe keihard jullie werken en we komen zeker nog eens terug!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Ga zo door👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke bezorger, keurig op tijd. Heerlijke Sushi. Smaakvol, vers en mooi verpakt. Alle ingrediënten aanwezig voor een hele geslaagde Zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. De schaal was ook mooi opgemaakt en fijn dat er soja saus, wasabi en gember bij zat!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, een aanwinst voor Gorredijk. Ga zo door en hou vol.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker! We hadden alleen wel veel te weinig maar dan weten we voor de volgende keer dat we nog meer moeten bestellen!!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! en bezorging was goed

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was top!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een deel vd bestelling mistte Na telefoon werd het snel nageleverd, echter aantal dingen waren koud. De sushi is goed, juiste porties

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Stond netjes klaar op de afgesproken tijd.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk maar we moesten vreselijk lang wachten. 2 uur later dan afgesproken werd onze bestelling bezorgd.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaak en zijn een beetje kieskeurig qua smaak. Zhushi viel ons een beetje tegen qua smaak ...

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Alleen de salade was een beetje saai. Wel erg veel sla.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk! En dat was het wachten meer dan waard. (18:30 werd 20:00) Alleen hadden ze wel even een belletje mogen doen dat het druk was en dat het langer duurde voordat het bezorgd kon worden. Nu zelf 2x gebeld.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de sushi was helemaal prima! Toch twee opmerkingen: 1. De bestelling was bijna een kwartier later klaar dan afgesproken. Het leek ontzettend druk te zijn 2. Bij thuiskomst bleek de bestelling lang niet compleet te zijn en dan met name de vegetarische bestelling. De Inari nigiri, tamago nigiri en de veggie handroll ontbraken. Daarvoor in de plaats zaten er beef nigiri en sweet sake nigiri bij. Voor een vegetariër niet fijn, want die eet geen vlees of vis. Voor haar was het dan ook wat een karige maaltijd Gezien dat het heel druk was in de keuken hebben we er voor gekozen om geen contact op te nemen.

Reactie van Zhushi:Hey, goed om te horen dat de sushi lekker was. Wel erg vervelend voor jullie dat de bestelling niet helemaal compleet was.. jullie kunnen altijd bellen als er iets mis is en dan lossen we het altijd op! Meldt het de volgende keer even in de beschrijving en dan krijgt u het de volgende keer tegoed.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd. Sushi waren lekker. Liever zien we ipv de grote hoeveelheid zakjes gember en wasabi deze op een andere manier terug. Bijv. Tussen los de sushi. Verder graag op de website vermelden hoeveel sushi je krijgt als je er een aanklikt en hoeveel sushi per persoon normaal is. Dat was nu een echte gok en maar net genoeg. Veel succes verder met je zaak! We bestellen zeker nog eens in de toekomst.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, lekker vers, maar viel helaas wel gemakkelijk uit elkaar. Desondanks komen we zeker terug!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi Foutje bij de bestelling maar is echt super snel en mooi opgelost! Erg tevreden met de service

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Opbouwend: Dit was mijn eerste indruk van het restaurant. Toen ik de deur binnen stapte zag ik een stijlvol interieur. Echter kwam meteen de geur van de frituur of id bij mij. Ik vond dit erg jammer. Een overheersende geur. Conclusie, dan denk je ophalen is ok, maar hier eten? Aangezien ik zelf een winkel heb, heb ik nog gedacht jullie hierover eens te bellen. Nu deze mail. Ook prima. Succes.

Reactie van Zhushi:Hey, fijn on te horen dat het eten heeft gesmaakt! Bedankt voor je tip, we zijn hiervan op de hoogte. Dit wordt zo snel mogelijk oplost. Onze excuses hiervoor, tot de volgende keer 😄!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bezorging op tijd. Tot de volgende keer

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, geleverd volgens afspraak op de gewenste tijd, en heerlijk vers. Warm en koud keurig gescheiden, en zelfs geleverd met sojasaus, Wasabi, gber en stokjes. Wij bestellen zeker nog een keer!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers en was lekker alleen helaas iets te lang moeten wachten waardoor de warme gerechten koud waren en ze waren wat vergeten. Maar hebben dat snel gebracht! Zou als tip even duidelijker een telefoon nr op de site zetten want kon die ook nergens vinden maar via indrapoera contact gekregen.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten alleen vanaf het punt van bestellen tot het uiteindelijk afleveren zat veel tijd tussen. Duurde al met al bijna 2 uur. Beetje jammer maar wel lekker. Volgende keer beter 😉

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Er zijn geen woorden voor. Erg lekker ga zo door.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zhushi en voor de mensen die vega eten ook voldoende opties! Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader! 👍🏼

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak Was allemaal keurig voorelkaar Voor herhaling vatbaar Echte aanvulling voor gorredijk

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar voor afhalen, lekkere sushi; goede verhouding rijst/vis. De sojasaus is alleen echt veel te zout dus die hebben we vervangen. Wens voor de toekomst; gyoza op de menulijst! Die bestellen we dan sowieso!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! 😋

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was over heerlijk. En snel geleverd. Hier wil ik wel vaker sushi bestellen.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden het erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!